Waar je mag schitteren

Wij willen een school zijn voor alle kinderen uit de buurt. Samen met onze partners in het ‘Huis van de Heuvel’ zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Wat het talent van een kind ook is, wat het kind later ook wil worden, wij leggen de basis om die dromen werkelijkheid te laten worden.

Voel je gezien

KBS De Parel aakt et onderwijs persoonlijk, door ieders talent aandacht te geven, door positief gedrag te stimuleren, door samenwerking te bevorderen, door een rijk taalaanbod, door aandacht voor omgangsvormen, gezonde voeding en beweging.

Gericht op groeien

Onze bevlogen leerkrachten bieden ondersteuning op maat. Sluiten aan bij wat ieder kind nodig heeft. Geven extra begeleiding als dat wenselijk is en extra leeruitdaging voor kinderen die verder willen. Op die manier zorgen we ervoor dat al onze pareltjes op hun eigen manier kunnen schitteren en de juiste keuzes kunnen maken voor later.