Nieuwe kinderen en ouders/verzorgers zijn van harte welkom op ‘KBS de Parel.

We maken graag tijd voor u en uw kind. Kom gerust eens binnenlopen, mail of bel ons. We maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek hoort u wat de gang van zaken is en kunt u kennismaken met de school. U krijgt een rondleiding door de school. Hierbij kunt u de praktijk van onze school in actie zien. Natuurlijk kunt u daarbij alle vragen stellen aan Ingeborg van den Meerendonk, onze administratief medewerkster. Wanneer u vragen heeft over onderwijsinhoudelijke zaken kunt u terecht bij Paulien Machgeels, directeur van KBS de Parel.

Samen met de administratief medewerkster kunt u het inschrijfformulier dan invullen. Hiervoor is de ID-kaart, het paspoort van uw kind of een ander document nodig waarop het Burgerservicenummer van uw kind staat. Desgewenst kunt u ook het inschrijfformulier downloaden van de site en de NAW-gegevens alvast invullen. Vervolgens vult u samen met de administratief medewerkster de diploma/onderwijsgegevens van de ouders in om tenslotte het formulier te ondertekenen.

Als kinderen van een andere school komen, ontvangen wij een Onderwijskundig Rapport en zullen wij altijd eerst contact met de oude school opnemen.