Kober kinderopvang

Kober kindercentra, alle ruimte voor ontwikkeling en leuk!

Zoekt u kinderopvang bij u in de buurt?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt alleen het beste voor uw kind en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de kinderopvang. U zoekt een plek voor uw kind:

Kober

• waar genoeg ruimte is om te spelen, alleen of samen met andere kinderen,
  • waar uw kind zich niet verveelt en leuke activiteiten te doen zijn,
  • waar genoeg uitdaging is en volop ontwikkelingskansen zijn,
  • waar uw kind individuele aandacht krijgt,
  • waar professionele en liefdevolle zorg voor uw kind is,
  • én waar uw kind het leuk heeft en graag naar toe wil gaan.
  • Kober kindercentra heeft zo’n plek voor uw kind!

Wij bieden:
Goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt. U kunt kiezen uit:

• Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kleine groepen met eigen pedagogisch medewerkers. Naast natuurlijk veel aandacht voor een goede verzorging ook heel veel speelplezier.
  • Peuteropvang (2-4 jaar): Op onze peuteropvang locaties is er volop ruimte voor samen spelen, delen, knutselen, liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen en educatieve activiteiten. Kortom: een goede voorbereiding op de basisschool.
  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): Opvang voor en/of na schooltijd en in de vakanties. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, fotografie, kunst, enzovoorts. Altijd in de buurt van uw school.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Opvang bij een gezellig en gastvrij gezin. Kleinschalig en flexibel. Onze gastouders voldoen aan hoge eisen en worden door ons goed begeleid. Wilt u zelf gastouder worden? Bel ons dan!

In hetzelfde gebouw als basisschool de Parel vindt u kinderdagverblijf en peutertuin Nijntje én voorschool Nijntje Pluis.

Voor ieder kind

Bijna 10.000 kinderen maken gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kindercentra. Ook uw kind is van harte welkom. Wij rekenen graag voor u uit wat kinderopvang in uw situatie kost. Tot snel!

Meer informatie?

Bel (076) 504 56 05 of e-mail serviceteam@kober.nl
Kijk ook eens op onze website www.kober.nl voor inschrijven of het maken van een kijkafspraak.

Voor kinderdagverblijf/peutertuin Nijntje of Voorschool Pluis kunt u ook contact opnemen met unitmanager Milia Nooijens via 076 – 520 16 15 of mnooijens@kober.nl.
U bent van harte welkom voor een rondleiding.