NAC Junior Street League

Kbs de Parel en de NAC Junior Street League. Wat een prachtige combinatie!

Dit jaar gaan we natuurlijk proberen de uitstekende resultaten van de afgelopen seizoenen te evenaren. Sportiviteit is daarbij onze sleutel tot succes! Belangrijk hierbij is dat de leerlingen plezier beleven in het sporten.

De NAC Junior Street League is een straatvoetbalcompetitie van NAC Breda, waarbij verschillende basisscholen tegen elkaar strijden om de kampioenstitel van Breda. De deelnemers zitten in groep 7 en 8.

Playing for Success

De NAC Junior Street League draait om meer dan alleen voetbal. De teams verdienen extra punten door Fair Play, Fair Support. Daarnaast is er aandacht voor thema’s als ‘pesten’, zinloos geweld’ en ‘groepsdruk’. Elke klas krijgt enkele gastlessen over deze onderwerpen.

Wedstrijdverslagen, foto’s en nieuwtjes over KBS de Parel en de NAC Junior Street League kunt u vinden op de website van de NAC Junior Street League: www.nacjuniorstreetleague.nl.